Gamze Özçelik Pektaş
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gamze Özçelik Pektaş

Gamze Özçelik Pektaş Hayranları

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

TWİLİGHT SAGA-Basından Haberler ve Röpörtajlar

YazarMesaj
G.Zeynep
Adminastratör
Adminastratör
G.Zeynep

TWİLİGHT SAGA-Basından Haberler ve Röpörtajlar Empty
MesajKonu: TWİLİGHT SAGA-Basından Haberler ve Röpörtajlar   TWİLİGHT SAGA-Basından Haberler ve Röpörtajlar Icon_minitimeÇarş. Tem. 29, 2009 9:58 pm

TWİLİGHT SAGA-Basından Haberler ve Röpörtajlar 45718558487477952639329

Eğer Robert Pattinson'ın dünyadaki en ateşli yıldız olduğunu düşünmüyorsanız, pazar akşamı Gibson Amphitheatre'da 7,000 insan ve milyonlarca yabancı ülkelerden gelen insanlar size karşı çıkacaklardır.
Twilight'ın yıldızı Rob MTV Film Ödüllerini yükselten takımdan oldu, en iyi çıkış yapan erkek oyuncu ödülünü alarak Hollywood yıldızları gibi sahneye çağırıldı.

RPattz Kristen Stewart tarafından reddedilmezken, Jim Carrey tarafından ilgilenilmezken, yada pantolonunun içinde her ne varsa ondan bahsetmezken kuliste MTV ile kısa bir röpörtaj yapmak için zamanını ayırdı. Sırıtışlar değişti, saçlar karıştı ve gelecekteki projeleri tartışıldı.

MTV : Rob, en iyi dövüş sahnesini kazandınız. Bu ödül sahnede ne hissettirdi?
Robert : Çok güçlü ve sert hissettirdi. Sanırım hayatımda hiç bir zaman bir dövüşü kazanmadım, yani iyi bir histi.

MTV : Ve orada Cam Gigandet ile olmak iyi birşey olmalı.
Robert : Evet, Cam kazandı. Bu çılgınca, iki sene üst üste kazandı.

MTV: Bir sene önce, MTV film ödüllerine katıldığınızda insanlar sizi zorlukla tanıyordu. Şuana kadar kargaşa, hayranlar, tepkilere bakarak en çok neyin değiştiğini söyleyebilirsin?
Robert: Yani , bu iyi birşey. Ben geçen sene beni tanıdıklarını bile bilmiyordum.

MTV: New Moon fragmanını yayınlamak üzereyiz. Ne düşünüyorsun ?
Robert : Daha izleyemedim.

MTV:
İzleyemedin mi ?
Robert: İlk defa izleyişim olacak.

MTV: Herneyse, eminimki internetten 15 saniyelik kesimi izlemişsindir, Kristen'ı öptüğün sahne, değil mi ?
Robert: Hiç birşey izlemedim! Demek istediğim, sahneyi çekerken yönetmen kamerasından izlediklerim, onlar harika. Yani sanırım New Moon iyi bir iş olacak. Hala kendim için bir sürpriz olarak saklıyorum.

MTV: Eclipse'den önce başka bir çekimin olacak mı ? Sıradaki çekimler nedir?
Robert: Evet çekeceğim. Şimdilik hala başlıksız ama Pazartesi çekimlere başlamaya gidiyorum. Bir çeşit drama-aşk filmi. Süper; harika bir senaryo.

Çeviri : Nymph~
Kaynak : Facebook (:
https://gamzepektas.yetkinforum.com
G.Zeynep
Adminastratör
Adminastratör
G.Zeynep

TWİLİGHT SAGA-Basından Haberler ve Röpörtajlar Empty
MesajKonu: Geri: TWİLİGHT SAGA-Basından Haberler ve Röpörtajlar   TWİLİGHT SAGA-Basından Haberler ve Röpörtajlar Icon_minitimeÇarş. Tem. 29, 2009 9:59 pm

DVD'den : Filmin sahnelerini robert, kristen ve Hardwicke yorumlar

[center]DVD'de Robert , kristen ve yönetmen hardwicke'in filmi sahne sahne yorumlamışlar. çok eğlenceli ve komik buyrun :zuha

10:20 -- edward kafe'de bellanın düşüncelerini ilk kez okumaya çalışırken .
robert " Gördünmü işte bu çok anlamlı bir bakış. " diyor ve gülüyor
11:00 -- Edward'ın bellayı biyoloji sınıfında ilk kez gördüğünde ve kokladığında "aslında ben bu sahneyi çekerken onların böyle yuvarlandığını bilmiyordum " diyor robert

15:40 -- bella buzda kayıp düşürken " bu gerçekten etkileyiciydi... " diyor robert :zuha kristen " nesi etkileyici? " diye soruyor. " bu düşme olayı " diyor robert. kristen'ın gözlerini devirdiğini duyabiliyorsunuz =)) " kristen " bu zordu ... sen hiç kıçının üstüne düştünmü " diyor . robert " evet düştüm " diyor ama burda komik olan robert'ın bunu ciddi bir yüz ifadesi ile söylemeye çalışması :zuha

17:00 -- Robert seçmeler için yaptığı kasette edward'ın avdan döndüğü zamanki sahne ile biyoloji sınıfındaki sahneyi izlememiz gerektiği üzerine ısrar etti
" bu hayatınız boyunca gördüğünüz en komik şey olabilir " . Kadın sesi çıkaran bir adamla performansı sergilediğini söyledi. " dostum , bunu göndermediğin için çok memnunum "Hardwicke "eğer gönderseydi rolü alamazdı " ( işte o da bu yüzden göndermemiş)

19:22-- kaş takıntısı robert ve kristen'in biyoloji sınıfı sahnesinde oluşmaya başlar:

pattinson: çok benzer kaşlarımız var ( gülüyor)
Hardwicke: Rob! kaşlarını almamız gerekti
pattinson:kahretsin acıttı . aww dostum....

21.19 --pattinson bellaya kamyon çarparkenki sahnedeki fiziği hiç anlayamadığını söylüyor. Hardwicke " içimizden bazıları fizikte çok iyi anladınmı" diyor.

22:18-- Carlisle'ın hastane kapısından girişi. pattinson bunu Jennifer lopez'in bir videosuna benzetiyor.sonra aslında beyonce 'i kastetmek istediğini farkediyor."peter bunu yaparken gerçekten çok iyi "
neden bahsettiği hakkında hiçbir fikrim yok

24:30 --bella hastanede edward'la konuşurken ve edward'ın ona yaşadığı ve gördüğü herşeyi yanlış anladığını yanlış gördüğünü
söylediği sahnede
" bu sahnedeki dürüstlük şudur asla kaşlarını aldıran bir erkeğe güvenme =)) bilirsin altından herzaman birşeyler çıkar, şüphelenecek birşeyler"

26:30 --mike bellayı baloya davet eder.kristen bu aktörü yakın zamanda gördüğünü ve daha olgun göründüğünü söylüyor:

pattinson: ben şimdiden 6 yaş yaşlandım
Hardwicke: hımm evet..
Pattinson:süzgün görünüyorum. belkide yeniden cast çalışması yapmalısınız(gülüyor)
Hardwicke: evet , şimdi daha iyi yapacağımızdan eminim
pattinson:evet evet kesinlikle, şimdi para yapar " efron nerede" (gülüyor)
Hardwicke: şimdi iyi görünen birilerini etkileyebiliriz. (gülüyor)

27:50 --edward'ın yeşilevde bellanın yanında yürüdüğü sahnede:" bu filmde o kadar çok açıklanamaz yüz ifadem var ki "

28:35-- edward bellayı otobüse doğru takip ederken: "
pattinson: gördünmü bu ceketim olduğu zaman
Hardwicke: evet bebeğim
pattinson:2 güne yakın elimdeydi
hardwicke:evet burada iyi görünüyorsun
pattinson:seninle bahse girerim herkez benden nefret edicek, baksana bana nasıl ortada dolaşıyorum onunla , benim küçük ceketim üstümde, küçük tasarlanmış ceketim"
hardwicke: evet kimse seninle konuşmaz kimse seninle dolaşmaz
pattinson: doğru , bu yüzden, bu sanki o sürekli aynaya bakıyormuş gibi

29:50--cullen'lar kafeteryada: " bu sahnede kurabiyelerden ne kadar nefret ettiğimden bahsediyorum =)) .. diyorum ki: dinleyin çocuklar , kitabı okudunuzmu yemek yemiyor olmamız gerek =))"

30:34--pattinson elmayı tekmeleme sahnesinin gerçek olduğunu söylüyormuş insanlara " güzel , en basitinden doğru açıyı verebilmelisiniz, ayağınızın üstüne doğru açıyla gelmeli
hardwicke " onun tekmeye çalışmasını istedim çünkü daha özenli birşey istiyordum zıplat zonra yakala
" insanlar bunu görselerdi histeri krizi geçirirdi" diyor rob" wow o süperinsan moronu " =))) ruj sürüyor... sirk çalışanı gibi ohh. o çok se[xy]"

36:14--bella Quileute kelimesini googleda aratır.hardwicke buradaki noktanın Legends of the Slappy Beaver kelimesinin kitabı işaret etmesi olarak açıklıyor.

pattinson: kristen , Thunderbird & Whale kitap dükkanına gitmenin ardındaki motivasyon neydi.

kristen: umm ( gülüyor)
hardwicke: öldürmek dermisin ?Port Angeles 'da olan buydu dostum.diğerleri çok uzakta gibiydiler

39:35-- edward bellayı kötü adamlardan kurtarır:

pattinson:(ince sesiyle) şimdi dinleyin çocuklarrrr
kristen: gördünmü bunu söyleyeceğini biliyordum, ama bence çok korkunç görünüyorsun.
pattinson: hadi çocuklar hadi amaa , basit düşünelim
hardwick: arabanın kaydığı yeri beğeniyorum, açıkçası burda sen sürmüyorsun yoksa ordaki herkez ölmüş olurdu

40:10--edward bella ile arabada hız yaparken: " bunu seviyorum , orada yaklaşık saatte 2 kilometre hızla gidiyorum =)))"" yavaşlaaa! daha fazla yavaşlayamam ki =Very Happy "

40:35-- restorant sahnesinde: rob " bazen yüzümden estetik ameliyat olmuşum gibi hissediyorum , yanık yada başka birşey sonrasında gibi" " tüm kafam böyle, yüz gerdirmişim gibi"
pattinson " gerçekten seksi olmaya çalışıyorum"
hardwicke: " nasıl seksi görünmeye çalışıyorsun rob"..
pattinson: " gerçekten bilmiyorum aslında , öyle bakarken ne düşündüğüm hakkında hiçbir fikrim yok"

41:45--bella yemek ısmarladığındaki sahne:

pattinson: merak ediyorum vampirlerin kaşları uzarmı ;D
hardwicke: umarım
pattinson: ikincisinde belki bunu benim çılgın bir parçam haline getirirler
hardwicke: kaşlarını aldırmayı bırakacakmısın? :zuha

52:21-- edward'ın güneşte parladığı sahnede :
pattinson" sanırım bu sahnede sahte karın kasları kullanmalıydık" ;D

1:00:00-- carlisle'ın esmeyi dönüştürdüğü sahne:

pattinson: wow bu benim dönüştüğüm sahneden daha seksi ;D
hardwicke: evet, hoş esme ne yapacağını iyi biliyor tatlım
pattinson: biliyorum bu benim problemim , sonuna kadar götüremiyorum ;D
hardwicke: bizde öyle duymuştuk( gülüşüyorlar) Very Happy

1:14:18: sonunda öpüşme sahnesi:

pattinson:bu oldukça zordu çünkü gerçekten düz bir kafam var, doğru açıyı yakalamak zordu , saçlarımı aşağıda yatıştıramazdın çünkü taş gibi sert jölelenmişti.
yani çok garipti, bzen kafamın içten dışa döndüğünü hissettim tıpkı Ren & Stimpy'nin göbek deliğinden girip çıktığı gibi[kristen gülüyor) bilmiyorum

1:22:40-- baseball sahnesinde edward bellayı james'in önünden çekerken:

"oo tanrım bu işte bu sağlam bir yüz ifadesi," orda hırladığını ama sahnenin kesildiğini söylüyor" bunu sakın DVD'ye koymayın yoksa sizi dava ederim :zuha" hardwicke bir çok çeşitte hırlama denediklerini söylüyor

pattinson: baseball kıyafetleri içinde korkutucu görünmek işe yaramıyor, özellikle kaşlarınız oyulmuşsa =)) :zuha

hardwicke: rob kes şunu
pattinson: gerçekte çok korkutucuyumdur
hardwicke: sadece cümleleri söyle
pattinson:sadece cümleleri söyle ve kapat çeneni
hardwicke, böyle çok güzel görünüyor

1:55:18-- kapanış jeneriği--
jasper edward'a özlemle arzuyla baktığı bir yer var . stewart " neden öyle bakıyor sana

pattinson: bunun bir hikayesi var
https://gamzepektas.yetkinforum.com

TWİLİGHT SAGA-Basından Haberler ve Röpörtajlar
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» The Twilight Saga-Kitaplar
» TWILIGHT SAGA HAKKINDA BİLGİNİZ NE KADAR ?
» Twilight ( Alacakaranlık ) - Film
» Twilight En Sevdiğiniz Replikler